Skip to main content

Internationale Producent van Huishoudelijke Producten

Kwaliteit en Innovatie voor A-Merken

Innovatieve Nederlandse Maakindustrie

Wij Vervaardigen Slimme Huishoudelijke Producten voor Premiummerken

Chamlon is een fabrikant van huishoudelijk producten voor Premium merken. In onze productievestiging, in Twente, vervaardigen wij schoonmaak- en reinigingsdoekjes, microvezeldoeken, synthetische zeem, natuurlijke zeem, semi-wegwerp doekjes, sponzen, vloermoppen en dweilsystemen, stofdoeken, borstels, enz. Onze producten worden gebruikt in verschillende markten en vele landen over de hele wereld. Verder distribueren we een breed assortiment keukengerei en kookgerei van hoge kwaliteit, ze helpen de consument bij het koken of bakken. Wij zijn hier om u te helpen!

Kwaliteit

Chamlon biedt haar klanten producten van uitstekende kwaliteit. Bij de start van het productieproces gebruiken we de beste kwaliteit grondstoffen en maken we gebruik van professionele machines. Die worden bewerkt door onze eigen opgeleide operators. Bovendien hebben we een kwaliteitsafdeling die continu de kwaliteit controleert en de klanttevredenheid garandeert.

Klantspecifieke oplossingen

Chamlon produceert en distribueert een breed scala aan schoonmaakproducten voor de huishoudelijke markt, de automobiel markt en de professionele schoonmaakbranche. Wij ontwikkelen en produceren deze producten voor nationale en internationale A-merken. Wij kunnen onze producten leveren op grote jumborollen, gesneden en bulk verpakt, maar ook volledig verpakt als eindproduct. Verder hebben we de mogelijkheid om onze producten aan uw specificaties aan te passen door middel van bedrukking of heat-stamping of andere vereisten.

Professioneel

Door de professionele aanpak van Chamlon kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. We hebben verschillende certificaten voor onze geïmplementeerde managementsystemen en labels om de professionele ontwikkeling van onze producten te garanderen. Met ons eigen goed geoutilleerde laboratorium en meerdere pilot plants waarmee we nieuwe producten kunnen ontwikkelen en nieuwe ideeën kunnen testen. We zijn altijd geïnteresseerd om uw specifieke productwensen te bespreken en staan open voor het ontwikkelen van klantspecifieke producten.